събота, 3 септември 2011 г.

Рибни шишчета Основни - Азия / Шри Ланка





Рибни шишчета
Продукти за Рибни шишчета:
0.500 кг филе от морски костур
1 месеста червена чушка
за маринатата на рибните шишчета:
2 с.л. тъмен соев сос
1 с.л. Пад Тай паста
5 дафинови листа
сол
черен пипер


Начин на приготвяне на Рибни шишчета:
Нарязваме рибното филе на едри кубчета и мариноваме за 1 час в маринатата. Нарязваме червената чушка на квадратни парченца. Нанизваме шишчета, като редуваме филе от морски костур и червена чушка. Печем на скара по 2 минути от всяка страна. Поднасяме рибните шишчета с резени лимон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар