неделя, 4 септември 2011 г.

Руло Стефани




Руло Стефани

Основни
Руло Стефани
Продукти за Руло Стефани:
500 г. кайма
1 яйце
1 филия бял хляб
1 глава лук
100 мл прясно мляко
2 твърдо сверени яйца
1 морков
1 кисела краставичка
100 г. кашкавал
олио
черен пипер
чубрица
сол


Начин на приготвяне на Руло Стефани:
Омесваме каймата с настъргания лук, натопената в мляко и изстискана филия хляб, яйцето, солта, черния пипер и чубрицата. Разстиламе каймата върху фолио намазано с олио и нареждаме по дължина нарязаното на четвъртини яйце, нарязания на пръчици морков и кисела краставичка. Завиваме на руло, прехвърляме в тавичка и настъргваме отгоре кашкавала. Печем рулото на 180 градуса за 45 минути. Поднасяме рулото стефани с гарнитура от картофено пюре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар